Bitcoin, Ontologie, Dogecoin Prijsanalyse: 12 september

Bitcoin handelde onder zijn weerstandsniveau van $10.400, in de perstijd. Als het erin slaagt om het niveau terug te winnen als steun, kan het naar het noorden opklimmen tot $11.200, waarbij het de rest van de markt meesleept. Verder, terwijl de vraag van Ontology op de rug van het verdienen van WING-munten schommelde, toonde Dogecoin tekens van bearishness en keek om naar een andere daling van waarde worden geleid.

Bitcoin [BTC]

Bitcoin handelde met $10.341, in de perstijd, en net onder het weerstandsniveau met $10.400. Het Volume Profile Visible Range toonde aan dat als BTC $10.400 zou recupereren, het snel zou kunnen oplopen tot $11.200, omdat er de laatste tijd niet veel handelsactiviteit was in deze zone.

De Point of Control voor Bitcoin, zoals benadrukt door de VPVR, bedroeg $11,745. De afgelopen maand was $11.800 een belangrijk niveau, omdat BTC dit niveau de vorige keer als springplank gebruikte om langs $12.000 te klimmen.

10.200 dollar kan ook dienen als een belangrijk steunpunt, terwijl 10.000 dollar tot nu toe sterk is verdedigd door BTC.

Als opeenvolgende handelssessies sluiten boven $ 10.400 voor BTC, kan dit leiden tot kopers die na een sluiting boven het niveau van de weerstand in stappen.

Ontologie [ONT]

Ontologie maakte sterke winst toen het langs zijn verzetszones voer. Op het moment van schrijven handelde het voor $0,84, nadat het enige weerstand had ontmoet rond de $0,85 zone.

Verder toonde de DMI aan dat er een sterke opwaartse trend gaande was. De ADX (geel) was ruim boven de 20, terwijl de +DMI (blauw) ook boven de -DMI (roze) lag.

De ontwikkelaars van Ontology hebben Ontology altijd aangeprezen als een high throughput blockchain. Vorige week heeft Wing, een DeFi platform gebaseerd op Ontology, haar whitepaper uitgebracht. Voor hetzelfde geld waren er in de Wing Flashpool, op het moment van de pers, tokens ter waarde van 67,99 miljoen dollar gestort om WING tokens te verdienen.

Dogecoin [DOGE]

DOGE vertoonde verborgen bearish divergentie omdat de prijs ervan lagere highs maakte, terwijl de RSI (momentum indicator) hogere highs registreerde op de grafieken. Dit werd ook benadrukt door de witte trendlijn, waarbij de RSI een neutrale waarde van 50 liet zien.

DOGE was over zijn support level heengegaan op $0.0032 en handelde op het moment van schrijven op $0.0027.

Een dergelijke bearish divergentie zou de DOGE ertoe kunnen aanzetten om verder te dalen op de grafieken om steun te vinden rond het $0.0026 niveau.