Grijstinten brengen „drop gold“ advertentie terug in een poging om meer mensen te brengen naar bitcoin

De controversiële „drop gold“ campagne van de Grayscale digital asset manager maakt zich klaar om het gevoelige onderwerp terug te brengen als bitcoin klaar is om potentieel zijn all-time high te bereiken.

Barry Silbert, de chief executive officer van het bedrijf, heeft eerder vandaag een tweet geplaatst met de mededeling dat de advertenties op alle belangrijke netwerken in de Verenigde Staten zullen verschijnen.

De controversiële „drop gold“-campagne van de Grayscale digital asset manager maakt zich op om het gevoelige onderwerp terug te brengen als bitcoin klaar is om mogelijk zijn all-time high te bereiken.

Barry Silbert, de chief executive officer van het bedrijf, heeft eerder vandaag een tweet geplaatst met de mededeling dat de advertenties op alle grote netwerken in de Verenigde Staten zullen verschijnen.

In wezen moedigt deze advertentie mensen aan om het edelmetaal van goud te laten vallen en in plaats daarvan te kiezen voor digitale activa zoals bitcoin door ze toe te voegen aan hun portefeuille.

De commerciële staten:

„In een digitale wereld moet goud niet op uw portefeuille drukken… Digitale valuta zoals Bitcoin zijn de toekomst. Ze zijn veilig, grenzeloos en hebben, in tegenstelling tot goud, echt nut.“

De laatste keer dat deze advertentie werd uitgezonden was rond mei vorig jaar, toen Bitcoin iets meer dan $5000 waard was. Vergeleken met toen is de markt nu heel anders. Veel meer institutionele beleggers zijn betrokken geraakt bij de industrie na de coronaviruspandemie en de economische crisis die daaruit is voortgevloeid.

JP Morgan Chase is een prominente instelling die op een belangrijk niveau betrokken is geraakt bij de industrie. Ze hebben zelfs een deel van hun toewijzingen verplaatst van goud naar bitcoin in een poging om meer winst te maken.

De regering in Zuid-Korea heeft onlangs de plannen voor de integratie van een nieuw belastingregime voor cryptocurrency uitgesteld tot 2022.

Volgens een lokaal nieuwsbericht heeft de plannings- en financiële commissie van de nationale assemblee in Zuid-Korea amendementen op de belastingwetgeving in het land aangenomen, wat betekende dat er over twee jaar een nieuw belastingplan zou worden uitgevoerd.

De regering in Zuid-Korea heeft onlangs de plannen voor de integratie van een nieuw belastingregime voor cryptocurrency uitgesteld tot 2022.

Volgens een lokaal nieuwsbericht dat eerder deze week op 1 december werd gepubliceerd, heeft het plannings- en financieringscomité van de nationale vergadering in Zuid-Korea amendementen op de belastingwetgeving in het land aangenomen, wat betekende dat er over twee jaar een nieuw belastingplan zou worden uitgevoerd. Concreet betekent dit dat dit regime in januari 2022 in werking zal treden.

Eind vorige maand, op 25 november, werd in de plannen de invoering van een cryptocentrische inkomstenbelastingregeling tot 1 januari 2022 in plaats van tot oktober 2021 aangegeven.

Als gevolg hiervan zullen de crypto-bedrijven in het land meer tijd hebben om zich aan te passen aan deze nieuwe wetten, die een aanzienlijke invloed zullen hebben op de bedrijven.

In Zuid-Korea heb ik de regering de afgelopen tijd herhaaldelijk verzocht om de integratie van deze nieuwe belastingregelingen uit te stellen tot 2023. Toch is 2022 nog steeds een vertraging die bedrijven in de natie meer tijd zal geven om te plannen voor de toekomst.