Profiteer van massale afloop van Bitcoin-opties en explosieve volatiliteit met PrimeXBT

Op 19 juni 2020 vond een „viervoudige hekserij“ plaats op de gehele beurs. In de dagen daarna wordt een grote turbulentie verwacht.
De gebeurtenis die het aflopen van vier soorten aandelencontracten betekent, is vernoemd naar het late „heksenuur“ dat bekend staat om het veroorzaken van waanzin en hysterie.

Het aflopen van contracten in zo’n groot cluster veroorzaakt een toename van het handelsvolume. Deze opleving van het handelsvolume kan ook onverwachte volatiliteit veroorzaken, waardoor de onheilspellende naamgevingsconventie wordt versterkt.

Wat gebeurt er dan, wanneer de grootste cryptocurrency per market cap – een markt die bekend staat om zijn niet te evenaren volatiliteit – de grootste brok Bitcoin-optiecontracten ooit in één keer ziet aflopen?

Massale afloop van Bitcoin-opties Verwacht deze vrijdag

Op 26 juni 2020 zal 60% van alle huidige openstaande rente op de gehele cryptocurrencymarkt in één keer aflopen. De open rente heeft, door hoe lang Bitcoin Profit zijdelings heeft gehandeld, de laatste tijd een recordhoogte bereikt.

Open rente pieken, terwijl Bollinger BandWidth en andere indicatoren die de volatiliteit meten ongewone dieptepunten bereiken voor de activaklasse een teken zijn dat er een explosieve beweging op komst is.

Deze explosieve beweging kan worden veroorzaakt door een heksenachtige afloop in de Bitcoin-ruimte.

De gegevens tonen Bitcoin-bewegingen 20% of meer van de consolidatie.

Volgens de gegevens heeft de Bitcoin-prijs zich in de afgelopen twee jaar van de berenmarkt slechts tien keer geconsolideerd gedurende 5 weken of meer.

De enige keer dat het activum langer zijwaarts handelde dan dat, was voor de crash van november 2018 die Bitcoin naar de bodem bracht met $3.000.

Alle andere keren, duurde het minder dan zes weken. Bitcoin heeft nu deze keer vijf weken zijwaarts gehandeld, dus als de gegevens accuraat blijven, zal het niet nog een week voor een uitbraak op de een of andere manier.

Dezelfde gegevens laten ook zien dat de Bitcoin-prijs, wanneer deze uiteindelijk uitbreekt uit de consolidatie, zeven van de resterende negen keer in prijs pompt. Wanneer het uitbreekt, resulteert dit meestal in een beweging van gemiddeld 20% of meer per keer.

Een beweging van 20% van het huidige niveau zou de Bitcoin-prijs naar $7.500 of $11.250 brengen. Een daling beneden zou crypto-beleggers een kans geven om Bitcoin te kopen tegen lagere prijzen voor misschien de laatste keer voordat een nieuwe uptrend begint.

Een pauze boven $10.000 zou een signaal zijn dat de uptrend al begonnen is, en zou een golf van FOMO kunnen veroorzaken die vergelijkbaar is met die van medio 2009 toen de Bitcoin steeg van $3.000 naar $14.000.

Profiteer van de Breakout in Volatility met de bekroonde PrimeXBT

Om te profiteren van de explosieve beweging die elke dag wordt verwacht in de cryptocurrency markt, moeten handelaren PrimeXBT, een prijswinnend Bitcoin-margehandelsplatform, in overweging nemen.

Het geavanceerde handelsplatform biedt zowel long- als shortposities aan, zelfs tegelijkertijd, zodat handelaren kunnen profiteren van welke kant de markt ook opgaat, en ervoor kunnen zorgen dat ze de volgende volatiliteit in crypto niet missen.

Ingebouwde grafiekhulpmiddelen voor technische analyse kunnen handelaren helpen zich verder voor te bereiden door een stop-loss order in te stellen door direct op de grafiek zelf te klikken om te handelen. Een take profit order kan worden ingesteld voor het geval Bitcoin sneller beweegt dan verwacht.

PrimeXBT is een gerespecteerd en betrouwbaar Bitcoin-gebaseerd platform, dat CFD’s aanbiedt voor crypto, forex, aandelenindexen, grondstoffen en meer. Alle rekeningen zijn uitgedrukt in BTC, dus elke winnende transactie gaat direct terug naar het opbouwen van uw basis BTC-holdings.